annabethae.com
Het snoepschaaltje ...

Nooit meer!

Een tijd geleden stond ik in de apotheek te wachten tot ik aan de beurt was. Zoals gebruikelijk stond er ook hier een schaaltje met dropjes op de toonbank. 

Voor me stond een jochie van een jaar of vier, samen met zijn moeder. Hij was verkouden. De bellen hingen bij wijze van spreken uit zijn neus. Hij veegt met zijn hand zijn neus af en gaat vervolgens met dezelfde hand de schaal met dropjes in. Yuck.

Nu weet ik natuurlijk wel van schaaltjes met pinda's of nootjes in de café's waar mensen te pas en te onpas in graaien ... en waar de sporen van urine gevonden werden .. Dààr zal ik dus nooit meer iets van eten. Maar de link naar de 'droppot' bij de apotheek had ik nog nooit gemaakt.

Voor mij dus geen dropjes meer die voor algemeen gebruik neergezet zijn!! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld